به گزارش روابط عمومی گمرک ایران، در افتتاحیه این کارگاه، ابوالفضل اکبرپور سرپرست معاونت برنامهریزی و امور بینالملل گمرک ایران، مبنای کار گمرک در ایران را تعرفه محور خواند و خاطرنشان کرد که این امر سبب بالا رفتن اشراف فنی کارکنان گمرک در حوزه تعرفه شده است.
وی تسلط همکاران گمرک بر کتاب مقررات صادرات و واردات را در خور تحسین دانست و تاکید کرد تجارب مدرسان سازمان جهانی گمرک در این کارگاه به بهترین شکل مورد استفاده قرار گیرد.
عبدالرضا غلامی مدیر کل دفتر تعرفه گمرک نیز به نقش مهم طبقهبندی کالا در تسهیل تجارت خارجی اشاره کرد و افزود: در حال حاضر گمرک جمهوری اسلامی ایران با سازمان جهانی گمرک همکاری نزدیکی دارد و در بیشتر کنوانسیونهای این سازمان عضویت دارد.
غلامی همچنین از ایجاد و اضافه شدن ۳۰۰۰ ردیف تعرفه ملی بمنظور شفافیت بیشتر در طبقه بندی کالاها خبر داد و اظهار داشت: بدین ترتیب مجموع کد ردیف تعرفههای مورد استفاده در گمرک به ۸۰۰۰ کد بالغ شده است.
فاطمه اعتمادمقدم مدیرکل مرکز آموزش، تحقیقات و ظرفیتسازی نیز ضمن اشاره به موقعیت استراتژیک ایران، نقش کدگذاری در تسهیل و تسریع تجارت را تعیین کننده خواند و از همکاری نزدیک گمرک ایران و سازمان جهانی گمرک (WCO) در برگزاری این کارگاه آموزشی ابراز خرسندی کرد.
این گزارش حاکیست، نمایندگانی از سازمان جهانی گمرک به عنوان مدرس در این کارگاه حضور دارند.
شایان ذکر است، این کارگاه آموزشی _ تخصصی تا ۲۵ خردادماه ادامه خواهد داشت.
دوره جامع آمادگی آزمون کارگزاری گمرک ۱۴۰۳
دوره جامع ثبت سفارش و اظهار کالا از طریق سامانههای EPL,NTSW (آفلاین)